Auto

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’. Bekijk de plattegrond om te beoordelen op welk parkeerterrein je het beste kunt parkeren. En navigeer op de aangegeven adressen van de parkeerterreinen.

Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en de actuele plattegrond met aanrijroutes.

Trein & Bus

Jaarbeurs ligt pal naast station Utrecht Centraal en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw of het Event & Exhibition Center van Jaarbeurs. Plan hier je reis met het openbaar vervoer. Op de website van NS kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket. 

Naast het station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.

Taxi

De taxistandplaatsen vind je bij de busstations aan de Jaarbeurszijde en aan het Jaarbeursplein.

Bron:
https://www.jaarbeurs.nl/Bereikbaarheid