Het had zo mooi kunnen zijn…

Het had zo mooi kunnen zijn…

Precies dit weekend zou GROWLANDS 2020 oorspronkelijk van start zijn gegaan. Een tweedaagse cannabis lifestyle beurs voor iedereen die een hart heeft voor de plant, of in de loop der tijden zo nieuwsgierig is geworden, dat ze toch eens wat meer informatie wilden inwinnen.

Met bedrijven uit de hele wereld, en ook bezoekers uit diverse landen, zou het vanaf het begin een internationaal feestje worden. Door corona is het voorlopig onmogelijk om zo’n evenement te organiseren. We hebben nog steeds goede moed dat deze situatie genoeg zal veranderen om GROWLANDS te organiseren zoals het bedoeld is.

Sinds we bekend hebben gemaakt dat we een cannabis beurs in de Jaarbeurs in Utrecht wilden gaan organiseren, zijn we bedolven onder de positieve reacties. Heel veel mensen en bedrijven in binnen- en buitenland bleken met ons eens te zijn dat het veel te lang geleden is dat er zo’n beurs werd gehouden in Nederland.

We zullen niet stil zitten, we houden het nieuws dagelijks in de gaten, in de hoop weer bloei te zien in het economische herstel en verbetering van de situatie en regelgeving voor evenementen en beurzen. Op dit moment is het onmogelijk om een nieuwe datum te kiezen waarop GROWLANDS plaats zal vinden. Als we meer weten, maken we dit direct bekend via onze website en social media. Iedereen bedankt voor alle steun, en we hopen snel met beter nieuws te kunnen komen. Het GROWLANDS team

[ Bericht navigatie ]