GROWLANDS gaat door zoals gepland

Sinds het uitbreken van de corona crisis heeft het GROWLANDS team in overleg met de Jaarbeurs de voors en tegens afgewogen van een eventueel uitstel van GROWLANDS. Vooralsnog gaat de beurs gewoon door zoals gepland, op 28 en 29 augustus.

We voelen ons in deze koers gesterkt door de beslissing van Spannabis om te verhuizen naar het weekend van 11 september. Hetzelfde geldt voor het uitstel van de ICBC (International Cannabis Business Conference) in Berlijn naar 29-31 juli. We zijn dankbaar voor alle steun die we uit de cannabiswereld krijgen voor GROWLANDS.

Veel is op dit moment onzeker, maar de indicaties en prognoses geven aan dat de situatie tegen het einde van de zomer voldoende genormaliseerd zal zijn om GROWLANDS succesvol doorgang te laten vinden. Het GROWLANDS team is de komende weken op volle sterkte beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Tot 20 april geldt een vroegboekkorting voor zowel exposanten als bezoekers van GROWLANDS.
Exposanten krijgen 10% korting op de kale huurprijs per vierkante meter. Hier vindt je meer informatie voor exposanten. En hier kan je je direct aanmelden als exposant.

Bezoekers betalen slechts € 5,20 voor een dagkaart of € 8,10 voor beide dagen.  Nog geen kaartjes? Geen zorgen. Klik hier om jouw GROWLANDS Tickets in huis te halen!

[ Bericht navigatie ]